ZUUR! Nadat zout uit steeds meer producten is verbannen en in 2019 suiker aan de beurt was, legt Bakery Nexus in 2020 het accent op de volgende smaaksensatie. Onze Nieuwjaarsborrel staat daarom in het teken van ZUUR.

Bakery Nexus maakt zich sterk voor verbinding in de bakkerijbranche. Daarom organiseren wij voor de derde keer dé Nieuwjaarsborrel in de sector. Op maandag 27 januari zorgen wij voor een toost op het nieuwe jaar, een inspirerende ontmoetingsplek, een mooi programma en lekker eten. Onze Big Friends ontwikkelen speciaal voor deze gelegenheid zure broodsoorten. Kom je ook? We zien je graag verschijnen bij De Caballerofabriek. In het Ketelhuis van MAMA Kelly draaide het vroeger om sigaretten, maar is nu een industriële horecaplek geopend.

Het programma, met een zure rode draad, gepresenteerd door Ivo van Dijkhuizen:
· Peelpioneers, een zure start-up, maakt van citrusschillen een verdienmodel.
· Linda Eriksen, voormalig marketingcommunicatie manager van V&D, vertelt over zure ervaringen in een dynamische markt.
· Oos Kesbeke vertelt hoe hij met zijn Amsterdamse familiebedrijf in zuur onderscheidend onderneemt in de markt.
· Nederlandse historicus, presentator, schrijver, voormalig hoogleraar maar vooral zure Maarten van Rossem blikt met ons terug op het afgelopen jaar.

Ondanks de hoogte zuurtegraad van deze middag belooft onze Nieuwsjaarsborrel weer een spectaculair en spraakmakend event te worden. Mis het niet!

Een collectieve YELL met de branche!

Kaarten €100,- p.p.

Locatie: MAMA KELLY
Adres: Saturnusstraat 100, 2516 AH Den Haag
Datum: 27 januari 2020
Tijd: 15:30 – 20:00 uur


Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door

 

BIG FRIENDS

AANMELDFORMULIER NEXUS NIEUWJAARSEVENT 2020

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.