Marco Tiemessen

Motivatie of levensspreuk
Gewoon bellen!

Ik ben commercieel verantwoordelijk voor alle activiteiten op het gebied van Food verpakkingen die gebruikt worden binnen een industriële omgeving.

Ivo van Dijkhuizen

Motivatie of levensspreuk
KEEP IT SIMPLE AND KEEP MOVING

Een carrière aan ervaring in het food service kanaal, met als specialisatie de bakkerijbranche; van molen en grondstofleveranciers tot bakkers en diverse retailers in binnen- en buitenland. Van Herpt tot Ulaanbaatar en van Amsterdam tot Pristina.

Nico Soeteman

Motivatie/levensspreuk
Doe niet wat een ander kan doen!

Ik ben als commercieel directeur verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten en de omzetresultaten van het familiebedrijf De Haarlemse Bakker. We hebben 7 winkels en leveren aan derden, retail (Plus, AH, Spar), ziekenhuizen en instellingen.

  

Renee Pater

Motivatie/levensspreuk
Iedereen in de hele wereld zou toegang moeten hebben tot voedzaam brood dat op duurzame wijze is gemaakt.

Onderneemster BBROOD in Nederland, Uganda, Rwanda en Kenia.

Sander van Gastel

Motivatie/levensspreuk
eigenzinnig, broodfanaat, bakker

Verkoop, demonstratie, advies voor Everbake ovens en machines met name voor de merken BONGARD, HEUFT en ICE COOL.

Chris van der Waard

Motivatie/levensspreuk
ondernemen = entertainen

Bakker/ondernemer van “banketbakkerij van der Sterre”. Aansturen van banketbakkerij/winkel/lunchroom. Verantwoordelijk voor de productie/innovatie en vernieuwing/concept.

Daniel Goemans

Motivatie of levensspreuk
Werkzaam in de leukste branche van Nederland. Met respect voor het verleden en ambiteus naar naar het heden!

Mede eigenaar Goemans Versbakkerij, dagelijks verantwoordelijk voor de commercie, marketing en productontwikkeling. Wij maken elke dag weer de lekkerste producten en er is niets mooier dan deze met veel plezier verkopen aan onze klanten.

Suzanne Bays-van der Staay

Motivatie/levensspreuk
Maak er altijd iets moois van.

Directeur Bays retal bv/ Bakkerij Klink. Ik geef leiding aan zowel brood en banket prodcutie en aan de 6 winkels.

Gijs Meijer

Motivatie/levensspreuk
Samenwerking in de gehele keten is van groot belang. Daar maak ik me ook hard voor.

Ik ben op verschillende disciplines werkzaam geweest (logistiek,productie, commercie) wat betekend dat ik van bijna elk onderdeel in het bedrijf wat weet en mensen daar dus ook in kan coachen. Zelf momenteel ook weer aan een HBO opleiding Sales en Account managment begonnen om mijn theoretische kennis ook weer op te krikken. Binnen huidige functie verantwoordelijk voor: Kostprijs calculaties maken, offertes voor klanten maken, klantbezoeken afleggen, beurzen organiseren, opbouwen en bijwonen, communicatie tussen commercie en productie, verantwoordelijk voor de verwerking van binnenkomende acties, lid van het productontwikkelings team, staflid bij Koekjesbakkerij Veldt, ondersteunend aan commercie voor vooral interne zaken.

Alexandra van Seumeren

Debora van Zee

Motivatie/levensspreuk
When you can imagine it, you can do it!

Met mijn advies- en projectmanagementbureau Food2Future helpt ik voedingsmiddelenbedrijven, waaronder diverse bakkerijen, om de perfecte match te vinden tussen de kracht van de onderneming en belangrijke maatschappelijke vraagstukken. Ook ondersteun ik bij het daadwerkelijk realiseren van de duurzame ontwikkelingsdoelen van deze bedrijven. Mijn integrale aanpak van duurzaamehid zorgt voor meer innovatiekracht, een sterker handelsnetwerk en betrokken medewerkers.

Daarnaast werk ik als Lead coodinator voor de Agribusiness Academy. Agribusiness Academy is gespecialiseerd in talentontwikkeling voor de AgriFood sector. Wij hebben veel ervaring met het samenstellen van curricula op maat en beschikken over een grote online bibliotheek met modules op het vlak van voedselproductie, AgriBusiness, AgriFood technologie en duurzaamheid. Ons Education-as-a- Service model zorgt ervoor dat onze leerproducten naadloos aansluiten bij de benodigde talentontwikkeling om een specifiek bedrijf te laten floreren.

Martijn Verkerk

Motivatie/levensspreuk

Cees Bakker

Motivatie of levensspreuk