Buiten in de Kuil met Bakery Nexus

 

Nee, het is niet wat je denkt… We hebben geen kuilen gegraven.. Maar na de online pubquiz van 30 april en de verdere versoepelingen van de Corona regels door de overheid was het weer tijd voor een ‘live’ evenement Buiten in de Kuil!

Buiten in de Kuil is een ruime buitenlocatie middenin één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. De ideale locatie om te bespreken welke Corona uitdagingen onze leden tegen komen en welke creatieve oplossingen er gevonden zijn. Hoe kunnen we elkaar helpen? Hoe kunnen we de branche versterken? Allemaal onderwerpen die we tijdens een top BBQ hebben besproken!

Nu zijn windkracht 6 en regen niet de ideale ingrediënten voor een BBQ avond maar ondanks dat was het een prachtige en inspirerende avond waarbij de humor zeker niet ontbrak! Ook sloten er weer wat nieuwe leden aan waardoor ons netwerk alweer uit 30 enthousiaste professionals bestaat! Vol motivatie en vol ideeën zijn we huiswaarts gegaan.

 

Over Bakery Nexus

Toekomst, inspiratie en verbondenheid staan centraal binnen dit eigenwijze netwerk van jonge professionals. Allen ondernemend, professioneel en ambitieus (23 – 38 jaar jong). We zijn leergierig en denken graag ‘out of the box’. We organiseren informele bijeenkomsten waar we ervaringen delen en onze doelen formuleren. Onze events inspireren, prikkelen en motiveren. We zijn sterk verbonden door onze gezamenlijke passie voor de bakkerij.

Nieuwsgierig geworden?
Laat het ons weten en we praten je bij: info@bakerynexus.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published.